Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Μπαταρίες κουζίνας / μπάνιου DAMIXA

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ DAMIXA1967: Η Damixa παρουσιάζει την πρώτη αναμικτική μπαταρία στην ευρωπαϊκή αγορά. Έκτοτε αναγωρίζεται για τον όμορφο σχεδιασμό και την πρωτοπορία των προϊόντων της, συνεχώς θέτει νέα δεδομένα για τη βιομηχανική παραγωγή αναπτύσοντας τεχνικές λύσεις και καινοτομίες. Για παράδειγμα αναφέρουμε το σετ στήριξης το οποίο εισήγαγε για πρώτη φορα η Damixa και το οποίο τώρα πια έχει καθιερωθεί παγκοσμίως.
Επίσης η Damixa ήταν η πρώτη που έβαλε στις αναμικτικές μπαταρίες της την ένδειξη κρύου-ζεστού το 1984, πρώτη πιστοποιήθηκε με ISO 9000 και πρώτη προσέφερε και προσφέρει εγγύηση χρωμίου εφ΄όρου ζωής για τις μπαταρίες της καθώς και το σύστημα X-CHANGE το οποίο επιτρέπει την αντικατάσταση (αλλαγή) της μπαταρίας χωρίς καν να κλείσετε την παροχή του νερού.
Η Damixa εξελίσεται διαρκώς, σεβόμενη τόσο την παράδοση αλλά και την ανάγκη για καινοτομία. Για παράδειγμα δείτε τη μπαταρία της σειράς "ILLUSION" η οποία εξαφανίζεται κάτω απο τον πάγκο μετά την χρήση.
1 σχόλια:

David Ruiz είπε...

πολυ ωραιες μπαταριες μπανιου. Εγω πηρα Ροκα αλλα και αυτες ωραιες δειχνουν

Δημοσίευση σχολίου